Chatmeter a blogmeter

Home / Online reputačný manažment / Chatmeter a blogmeter

Už dlhšie sme na našom blogu napísali o online nástrojoch, ktoré napomáhajú v budovaní dobrého mena a ochrane reputácie na internete, preto tu máme tentokrát hneď dva.

Hneď na úvod treba spomenúť dôležitú vec a to, že oba nástroje sú platené, na druhú stranu poskytujú demo verzie alebo okresané balíčky zadarmo, takže predtým ako niečo kúpite si ich môžete dostatočne otestovať.

ChatMeter sa zameriava na tri základné oblasti. Review management je hlavne o recenziách, ich sledovaní a správe. Social media monitoring ako už názov napovedá monitoruje hlavne sociálne siete, blogy, porovnáva a vyhodnocuje nájdené dáta. Posledná časť Local search marketing and SEO sa zaoberá výsledkami a recenziami hlavne na Google, ktoré v poslednej dobe idú veľmi dopredu a znamenajú kvôli svoje lokalizácii veľkú hrozbu pre spoločnosti.

Služba Blogmeter je zameraná čisto na blogy, trendy na nich, vyhodnocovanie online kampaní na blogoch ako aj monitoring aktuálnych tém či slov súvisiacich s našim biznisom.

Bohužial, zatiaľ ani jeden nástroj nevie efektívne pracovať so Slovenčinou, čo je ale problém väčšiny podobne zameraných služieb s globálnym pôsobením.

Juraj Sasko
Juraj Sasko
Juraj riadi agentúru VISIBILITY a jej projekty. Je podpredseda Asociácie digitálnych marketingových agentúr ADMA, večný optimista, pedant a peace maker.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment