KnowEM- registrujte svoju značku všade kde sa dá

Home / Online reputačný manažment / KnowEM- registrujte svoju značku všade kde sa dá

Jedným zo základných pravidiel online reputačného manažmentu je, že by ste si mali podchytiť čo najviac profilov a domén, ktoré súvisia s vašou značkou, produktom či službou. Táto činnosť je znovu trošku jednoduchšia.

Samozrejme štart každého biznisu nie len online by sa mal začať okrem iného aj registráciou potrebných domén, na tento účel môže pomôcť napríklad online služba name boy, ktoré navrhuje rôzne alternatívy pre registráciu potrebných domén. Netreba tento krok preháňať ako napríklad Bank of America, ale ani podceniť. Ak si totiž nezaregistrujete všetky domény, ktoré súvisia s vaším podnikaním, skôr či neskôr to urobí niekto iný a potom vás to výjde buď veľmi draho alebo sa k nim už nikdy nedostanete.

V dobe sociálnych služieb a sietí však máme aj ďalšie povinnosti, a to registrovať si všetky potrebné profily, napríklad na Facebooku alebo Twitteri. Sociálnych sietí sú po celom svete stovky, preto je potrebné zamerať sa hlavne na tie, ktoré sú používané v krajine, v ktorej podnikáte, ak však máte medzinárodné či dokonca globálne ambície, určite vám príde vhod služba KnowEm, ktorá má vo svojej databáze viac ako 500 sociálnych sietí a jedným kliknutím zistíte, na ktorých máte možnosť sa ešte stále zaregistrovať pod vaším menom či značkou. KnowEm okrem iného ponúka aj platenú službu, kde vám vybrané alebo všetky profily zarezervujú za vás.

Na internete je potrebné konať veľmi rýchlo, to platí dvojnásobne pri registrácii domén a profilov, takže neváhajte a registrujte!

Juraj Sasko
Juraj Sasko
Juraj riadi agentúru VISIBILITY a jej projekty. Je podpredseda Asociácie digitálnych marketingových agentúr ADMA, večný optimista, pedant a peace maker.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment